OBĚDOVÉ MENU
30.3.-3.4.2020


    Pondělí

    Kuřecí vývar se zeleninou, masem a nudlemi
  1. 150g Proklatě dobré kuře, salát coleslaw80,-
  2. 150g Játra na cibulce, dušená rýže80,-
  3. Pizza:Margherita s čerstvou bazalkou75,-

    Úterý

    Franfurtská s párkem
  1. 150g Kuřecí nudličky s nivou, těstoviny80,-
  2. 150g Smažené rybí filé, vařené brambory 80,-
  3. 1 ks Mini burger75,-

    Středa

    Kapustová
  1. 150g Svratecký guláš, bramboráčky80,-
  2. 250g Hermelínový salát, 2ks pečiva80,-
  3. 4ks Vdolky s povidly a tvarohem75,-

    Čtvrtek

    Kulajda
  1. 150g Hovězí guláš, houskové knedle80,-
  2. 250g Smažené žampiony, vařené brambory, tat.om.80,-
  3. 150g Ovar, hořčice, křen, okurek, chléb75,-

    Pátek

    Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
  1. 150g Vepřový plátek, fazolky se slaninou80,-
  2. 250g Zapečené brambory se salámem80,-
  3. 2ks Párky na černém pivě, chléb75,-

    Pondělí - další týden

    Bez polévky
© 2011 by Restaurant Di Pietro. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu bez písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.