OBĚDOVÉ MENU
22.6.-26.6.2020


    Pondělí

    Bez polévky

    Úterý

    Hovězí vývar s játrovou rýží
  1. 150g Vepřový plátek s rokforovou omáčkou, hranolky99,-
  2. 150g Játra po anglicku, mačkané brambory s petrželkou96,-

    Středa

    Hráškový krém s opečenou houskou
  1. ¼ Pečené kuře ,,alá kachna“, dušená rýže99,-
  2. 150g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská om.96,-

    Čtvrtek

    Cibulová
  1. 150g Vepřový gyros, opékané brambory, česnekový dip99,-
  2. 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem96,-

    Pátek

    Gulášová s bramborem
  1. 150g Svíčková na smetaně, houskový knedlík109,-
  2. 250g Šopský salát, opečený toust96,-

    Pondělí - další týden

    Bez polévky
© 2011 by Restaurant Di Pietro. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu bez písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.