OBĚDOVÉ MENU
17.2.-21.2.2020


    Pondělí

    Vývar
  1. 150g Telecí líčka na víně, vařené brambory99,-
  2. 150g Kuřecí nudličky s nivou a žampiony, těstoviny94,-

    Úterý

    Hrstková
  1. 120g Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, salát96,-
  2. 250g Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem94,-
  3. Pizza: Salámová97,-

    Středa

    Frankfurtská s párkem a bramborem
  1. 150g Pečená krkovice, dušené zelí, houskový knedlík96,-
  2. 150g Kuřecí ,, Ondráš“, listový salátek94,-
  3. 120g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory99,-

    Čtvrtek

    Hovězí vývar
  1. 150g Sekaná pečeně, bramborový salát96,-
  2. 150g Vepřové na pepři, těstoviny94,-
  3. Pizza: S nivou97,-

    Pátek

    Česnečka s krutony a sýrem
  1. 150g Přírodní vepřová kapsa, hranolky, česnek.dip96,-
  2. 150g Debrecínský guláš, houskový knedlík94,-

    Pondělí - další týden

    Bez polévky
© 2011 by Restaurant Di Pietro. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu bez písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.